Защо директен печат

Практически предимства

Директният печат предлага много практически предимства пред хартиените етикети, тъй като елиминира разходите за поставяне на етикети и е по-траен. Бутилките, декорирани със ситопечат или друга директна техника, пристигат в линията за бутилиране готови за пълнене. Това елиминира разходите и времето, необходими за работа с етикетираща машина или с етикети за ръчно нанасяне. Директният печат не се разкъсва или набръчква по време на транспортиране и няма да бъде повреден при разливането. Това намалява разходите и гарантира, че крайният продукт винаги ще изглежда добре.

Престижен външен вид

Клиентът, който избира директен печат, търси уникален и престижен външен вид. Тъй като директният печат най-често се свързва с луксозните стоки, той може да се използва, за да се създаде по-висока привлекателност на предлагания продукт. Такава декорация засилва престижа на марката. Богата гама от специални бои, мастила и метални фолиа могат да бъдат използвани за подчертаване на качеството на продукта, като осигуряват излъчването и блясъка на благороден метал и луксозното възприятие, което идва с него.

Разширени опции за дизайн

Директният печат предлага вълнуващи дизайнерски възможности, които могат да бъдат приложени във всички стилове на дизайна, вариращи от класически и сложни до смели и забавни. От гледна точка на брандиране, директният печат дава възможност самата бутилка да служи като платно за визуален израз. Това увеличава графичното въздействие на вашия дизайн и потребителят ще държи тази бутилка в ръцете си по-дълго от нормалното, докато я върти за да види всичко.