За нас

Фирма Екопринт Глас осъществява високопроизводителна декорация на стъклени изделия, като използва всички видове технологии за декорация. Основното достойнство на предлаганите продукти се състои в ярките, наситени цветове, релефното изображение и устойчивост към въздействия. Използването на съвременно оборудване, най-новите технологии и качествени, оригинални бои и мастила, позволява декорация с всякаква степен на сложност. Възможен е шест и повече цветен печат, декорация със злато, сребро, платина, матиране и лакиране с различни цветове и степен на прозрачност или плътност.

Производствените бази на фирма Екопринт Глас се намират в близост до гр. Варна и в гр. Пловдив.

Фирмата притежава собствени формови комплекти за производството на стъклени бутилки с нестандартни дизайни за винарската и високоалкохолната промишленост. По предоставен от клиента чертеж или образец на бутилка или буркан, бихме могли да разработим и изготвим формови комплект и в последствие да произведем самото изделие. Сътрудничим си с много стъкларски заводи, предлагаме услуги по доставка на стъклен амбалаж. Обемите на търговия и наложената логистика ни позволяват да предлагаме конкурентни цени на нашите клиенти.

Сред услугите, предлагани от фирма Екопринт Глас, са и разработка на дизайн за директен печат, трансформиране на готов хартиен етикет към дизайн за директен печат и др.

Наши декорирани изделия могат да бъде видяни по магазините във Великобритания, Франция, Холандия, САЩ, Канада, Австралия, Израел, Гърция, Турция, Русия, Унгария, Молдова, Грузия, Словения, Румъния, Литва и др., а също така и на вътрешния пазар.